De omgeving van Saturn Palace

Saturn Palace ligt direct aan het privé strand van Lara op 17 kilometer van Antalya. De temperatuur van het water is het hele jaar door heerlijk en vaak nog warmer dan de zwembaden. Voor veel toeristen is de korte afstand van de luchthaven naar het hotel erg prettig en zo kan de vakantie direct beginnen! Vanaf de luchthaven ben je namelijk al binnen 15 minuten rijden bij Hotel Saturn Palace.

Rondom het hotel vind je voornamelijk grote hotels maar weinig goede restaurants en winkels. Hiervoor moet je in het bruisende Antalya zijn waar je de Turkse cultuur pas echt kunt proeven!

Weergave 1-

12

van 3 resultaten

Belek
Belek

Belek ligt op korte afstand van Lara en staat vooral bekend om de prachtige golfbanen. Wanneer je ooit op een unieke locatie wilt golven dan moet je in Belek zijn! Je golft namelijk op de beste golfbanen van Turkije en dat is ook de reden dat veel liefhebbers van golf hier naar toe trekken.

Verder staat Belek bekend om haar mooie stranden, vele winkels en schitterende moskeeën. Belek is qua omvang en entourage niet te vergelijken met Antalya, maar desondanks wel de moeite waard om eens te bezoeken!

Het treintje door het centrum van antalya in turkije Antalya
Antalya

Antalya is de grootste toeristenstad van de zuidkust van Turkije. Het culturele en historische verleden van de stad is goed bewaard gebleven. Overal zie je historische bezienswaardigheden, moskeeën en prachtige kerken. Wandel door de kronkelende straatjes van het oude centrum, eet een hapje bij een Turks restaurant of ga winkelen in de talloze winkelstraten.

Daarnaast heeft het ook nog een bruisend nachtleven met veel gezellige clubs en bars. Het centrum is verdeeld in een nieuw en oud centrum.

De haven van lara in turkije Lara Beach
Directe omgeving (Lara)

Op loopafstand van het hotel kun je helaas niet terecht voor een goed restaurant of een grote shopping mall. De dichtbijzijnste shopping mall vind je op loopafstand, hier wordt voornamelijk neppe merkkleding verkocht. Denk hierbij aan Adidas, Nike en Puma, maar ook exclusieve merken als Louis Vuitton, Versace en Gucci.

Liefhebbers van de natuur kunnen hun hart ophalen met de prachtige bosrijke omgeving met veel uitkijkpunten over het Turkse landschap.

Hoewel veel toeristen tijdens hun verblijf het hotel niet verlaten, is het toch leuk om een dagje er op uit gaan! Bijvoorbeeld naar het bruisende Antalya of Belek. Antalya en Belek zijn met de dolmus (minibus) eenvoudig te bereiken, in het hotel staan de tijden en opstapplaatsen weergegeven.