Maximaal genieten!

Voordeelkamers

De voordeelkamers zijn een goede keuze als je wat wilt besparen tijdens je verblijf in Hotel Saturn Palace. Deze kamers zijn geschikt voor twee volwassenen en een kind en bieden een comfortabele plek om te overnachten zonder dat het meteen de hoofdprijs kost.

  • 28 m² groot
  • Twee + eenpersoonsbed
  • Balkon met zeezicht
  • Airconditioning

Voordeelkamers informatie op een rijtje

Door op tijd te boeken, profiteer je van een speciaal tarief, waardoor je verblijf nog aantrekkelijker wordt. Qua faciliteiten zit je met een voordeelkamer net zo goed als in een standaardkamer; je hebt alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf. Dus, lekker praktisch en voordelig, zonder in te leveren op comfort!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Kamers

Andere kamers

Standaard kamers

De standaardkamers bieden plaats aan maximaal drie volwassenen en een kind. Deze kamers zijn, net als de rest van het hotel, modern en luxe ingericht met alles erop en eraan, zoals airconditioning, satelliettelevisie en een minibar. 

Meer informatie
Jacuzzi kamers

In de jacuzzi kamer van het Saturn Palace geniet je van luxe met een grote L. De kamer is uitgerust met een jacuzzi, die je vindt in de kamer zelf of op een heerlijk terras. Daarnaast trakteert elke jacuzzi kamer je op een prachtig uitzicht over de zee en biedt meer ruimte dan de standaardkamers.

Meer informatie
Familiekamers

In het Saturn Palace kun je kiezen tussen verschillende familiekamers, waarbij elk type kamer net even anders is ingericht om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Je kunt gaan voor een duplex kamer, waar de slaapruimtes slim verdeeld zijn over twee verdiepingen of voor een kamer die is opgedeeld in twee aparte ruimtes. Deze kamers zijn een stuk ruimer dan de standaard kamers en bieden alles wat je nodig hebt.

Meer informatie